Over ons

Wij zijn Logamediair. Wij helpen bij problemen die spelen op het werk. Dat kan zowel om de inhoud als om de organisatie gaan. Wij helpen u graag verder en doen daarvoor een beroep op ons netwerk. Via onze partners kunnen wij allerlei deskundigen inschakelen.

ONZE PARTNERS

ONZE WERKWIJZE

Onze hulp bij het aanpakken van een probleem is maatwerk. Logamediair heeft geen standaard oplossingen en biedt geen kant-en-klare producten aan. Wij luisteren goed naar uw vraag en leggen deze voor aan ons netwerk.
Vervolgens gaan we op zoek naar de expert die het beste bij u past. Vinden we die, dan brengen we jullie met elkaar in contact. Wilt u gebruikmaken van de diensten van deze expert, dan brengen we hiervoor een offerte uit. Zo weet u van tevoren precies waar u aan toe bent.

De expert die met u aan de slag gaat, is bij voorkeur iemand met ervaring op uw vakgebied. Iemand die kan helpen het probleem aan te pakken, uw vraag te beantwoorden of advies te geven. Op die manier kunt u waarde toevoegen aan uw werk en uw deskundigheid vergroten.

VEELGESTELDE VRAGEN DOOR AANVRAGERS

Met welke vraag kan ik bij jullie terecht?
U kunt bij ons terecht met elk probleem waar u in uw werk tegenaan loopt. Het kan een inhoudelijke vraag zijn op uw vakgebied. Of bijvoorbeeld een lastige situatie in de organisatie. Ook bij de vraag hoe u uzelf of uw team kunt ontwikkelen, kunt u aan ons stellen.

Waar kan ik mijn vraag indienen?
Bel ons, chat ons, stuur een mail of gebruik het contactformulier. Omschrijf uw vraag en wij gaan op zoek naar iemand die u kan helpen.

Moet ik van tevoren een dienst kiezen?
Nee, dat hoeft niet. Stel uw vraag en wij zoeken uit welke dienst en welke dienstverlener hier het beste bij past. Op basis daarvan stellen wij vrijblijvend een offerte op. Daarna kunt u op uw gemak bekijken wat wij u bieden. Mocht u interesse hebben in een specifieke dienst, dan kunt u deze voorkeur uiteraard aangeven.

Waarom zou ik voor jullie kiezen ?
Logamediair werkt uitsluitend samen met aanbieders die hun kwaliteiten hebben bewezen. Wij hebben experts op allerlei vakgebieden verzameld met wie wij al vaker hebben samengewerkt. Zij zijn bijvoorbeeld auteur bij Uitgeverij SWP, trainer bij Logavak of spreker bij Logacom. Daardoor weten we wat we aan mensen hebben. Deze kwaliteit zorgt voor een stevige basis. Wij geloven in de mensen die wij inzetten om uw vraag te beantwoorden.

Ik heb een vraag ingediend, maar niets meer gehoord. Hoe kan dat?
Wij beantwoorden alle vragen zo snel mogelijk. We sturen sowieso altijd een ontvangstbevestiging als wij uw aanvraag in behandeling nemen. Mocht u na een week niets van ons gehoord hebben, neem dan nog eens contact op.

Waar en wanneer kan ik jullie bereiken?
Wij zijn bereikbaar tijdens kantooruren van maandag tot en met vrijdag. Ook kunt u ons tegenkomen op beurzen en congressen. Wilt u weten waar wij zijn, kijk dan hier.

VEELGESTELDE VRAGEN DOOR DIENSTVERLENERS

Hoe kan ik mezelf aanmelden als aanbieder?
Voor de diensten die wij verlenen doen wij een beroep op aanbieders die wij kennen via de organisaties waarmee wij samenwerken. Zij zijn bijvoorbeeld auteur bij Uitgeverij SWP, trainer bij Logavak of spreker bij Logacom. Gaat dit voor u op, dan kunt u zich aanmelden via het contactformulier.

Wat gebeurt er nadat ik mij heb aangemeld?
Nadat u zich heeft aangemeld, nemen wij uw gegevens op in ons bestand van dienstverleners. Hiervan sturen wij u een bevestiging. Wij nemen contact op zodra wij een vraag ontvangen waarvan wij verwachten dat u die kunt beantwoorden.

Ik heb me aangemeld en na de inschrijving niets meer gehoord. Hoe kan dat?
Dat kan kloppen. In principe nemen wij alleen contact op wanneer wij een vraag hebben ontvangen die past bij uw expertise past. Zolang er voor u geen interessante opdracht binnenkomt, zult u niets van ons horen. Tenzij we iets nieuws te melden hebben dat voor u interessant kan zijn.

Hoe gaat het in zijn werk?
Als wij een aanvraag ontvangen, dan zoeken wij een dienstverlener die op basis van expertise en vakgebied het beste antwoord kan geven. U bijvoorbeeld. Neemt u de opdracht aan, dan brengen wij op basis van uw input een offerte uit aan de aanvrager.

Hoe kan ik me afmelden?
U kunt zich te allen tijde afmelden als dienstverlener, tenzij u in opdracht van ons werkt of gaat werken. Alle informatie over de manier waarop wij met uw gegevens omgaan vindt u in onze privacyverklaring.

Werken jullie met een vast tarief?
Nee. Het tarief dat wij met u afspreken hangt af van de aard en de omvang van de opdracht. We houden daarbij rekening met alle betrokken partijen.

Wat verwachten jullie van mij?
Wij sluiten een standaard overeenkomst tot opdracht met u. Deze sturen wij toe voor aanvang van de eerste opdracht. Hierin leggen we onze afspraken vast. Daarnaast vertrouwen wij erop dat u opdrachten van klanten die u via ons ontmoet ook via ons laat lopen.

Kan ik jullie op andere manieren helpen?
Ja heel graag. We zijn blij met alle aandacht die u ons op sociale media kunt geven.

Als ik nog vragen heb?
Bel ons, chat ons, stuur een mail of gebruik het contactformulier.